DIY-teknologiatyöpaja fysiikan, kemian ja biotekniikan opetukseen

03.07.2017

Oletko halunnut rakentaa omat opetusvälineesi pienillä kustannuksilla kaupallisiin laitteisiin verrattuna?

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua tee-se-itse-maailmaan teknologisten laitteiden valmistuksessa. Työpajan tarkoituksena on tuoda ideoita ja ratkaisuja itse tekemiseen sekä oivalluksiin. Työpajassa rakennetaan mm. biotekniikkaan soveltuviaan laitteita, jotka soveltuvat kaikkien luonnontieteiden opetukseen. Tilaisuus on suunnattu luonnontieteiden opetuksesta kiinnostuneille, erityisesti fysiikan, kemian ja biologian opettajille. Tapahtuma liittyy 25.9-1.10.2017 vietettävään Biotekniikan teemaviikkoon.

Aika: 27.9.2017 klo 16-19
Paikka: Lumarts-laboratorio, Kemistintie 1, Espoo
Järjestäjät: Aalto-yliopiston LUMA-keskus & Biofilia ja Helsingin yliopiston LumA-tiedekasvatuskeskus
Lisätietoja: Veli-Matti Ikävalko (veli-matti.ikavalko@aalto.fi) & Justus Mutanen (justus.mutanen@helsinki.fi)